Bruiloften

Stationary
Bruidspaar op motor

Trouwfilm

Waarom een videograaf op jullie bruiloft, terwijl jullie ook al een fotograaf hebben? Een vraag die ik vaak hoor! Door mijn leven heen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mooie en bijzondere herinneringen vast te leggen. Om herinneringen levend te houden. In trouwfilms zie je, hoor je en voel je. De geloftes die jullie uitspreken, de geweldige speech van je beste vriend of jullie gave openingsdans zijn allemaal momenten die er zoveel beter uitkomen op bewegend beeld. Een film laat je voor een aantal minuten echt een tijdreis maken, weer even helemaal terug naar dat moment. Je proeft de sfeer opnieuw, hoort de geluiden en ziet de momenten die jij net even hebt gemist tijdens jullie dag.

In de films die ik maak, vind de mensen die ik vastleg het allerbelangrijkst. Jullie verhaal. Mijn films zijn puur, spontaan en artistiek. Ik hou niet van 'standaard' en zoek graag naar dat 'net even een beetje meer'. Daarnaast vind ik storytelling ontzettend belangrijk, zodat ik echt jullie verhaal kan vertellen. Daarom werk ik in de trouwfilms met audio van bijvoorbeeld geloftes, de trouwambtenaar en/of speeches, maar ook met omgevingsgeluiden. 

Helaas zijn de maanden september, oktober en november 2021 en mei, juni en juli 2022 al volgeboekt. 

Werkwijze

Wil je graag je trouwfilm door mij laten maken? Dan kom ik graag vrijblijvend langs om gezellig kennis met jullie te maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken samen jullie wensen en ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee! 

Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Ook hou ik altijd zoveel mogelijk rekening met de fotograaf (vaak heb ik het onwijs gezellig met de fotograaf, ook al ken ik hem/haar niet). Na de bruiloft ontvangen jullie binnen twee weken een preview en binnen zes weken de film. 

Greep uit portfolio

Helen en Jeffrey

Helen en Jeffrey trouwden helemaal op hun eigen manier. Na het klaarmaken, de shoot en een heerlijke lunch bij Helen thuis, vertrokken we met alle daggasten naar het prachtige Parkhotel Hugo de Vries om een prachtige, emotionele ceremonie bij te wonen en die af te sluiten met een geweldige borrel, pubquiz en diner. Alles zag er heel mooi uit en aan elk detail was gedacht! 

Ybenson en Hajar

Waaah deze bruiloft was zooo tof. Klein, intiem, enorm gezellig en vooral lekker eigen vanwege de subtiele culturele aspecten die in de bruiloft van dit leuke stel terugkwamen. Love it! Dit maakte het zo persoonlijk! Ben en Hajar kozen er voor om de liefde samen met een handjevol lieve vrienden (nogmaals) te vieren bij Hotel Arena in Amsterdam. Door Corona kon hun bruiloft vorig jaar niet zo door gaan zoals ze gepland hadden.

Anouk en Martijn

Anouk en Martijn hebben alles uit de kast gehaald om een bruiloft te plannen die helemaal persoonlijk is. Overal was aan gedacht. De meest mooie decoratie, lekkere hapjes en een knaller van een drive-thru. In deze preview zie je een kleine recap van de dag bij Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Marije en Robin

Wauw, wauw, wauw, wat was dit tof! Wat is de winter mooi! Knisperende haardvuurtjes, warme dekentjes en gezellige kaarsjes. Hierbij een hoop inspiratie voor een sfeervolle winterbruiloft bij het Brabantse Akkerzicht. Want trouwen in de winter is zo mooi!

Nico en Vicky

Vicky en Nico waren eigenlijk al getrouwd, maar wilden dit graag nog vieren met iedereen die ze lief hebben. Dit gebeurde mei 2021 in Breda. Het was een heerlijk ontspannen en persoonlijke dag. Een goede vriend was de Babs en vertelde het verhaal van Vicky en Nico op een prachtige manier. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel. 

Nadia en Aaron

Dit was zo tof! Dit knappe stel mocht ik vastleggen in elopement setting in een prachtige pluktuin in de polder. Omringt door tulpen lazen ze elkaar de mooiste geloften voor en plukten ze hun eigen boeketje. Deze film is gepubliceerd bij Girls of Honour. 

Prijs

Omdat ik graag jullie héle verhaal vertel, werk ik niet met pakketten met een aantal uren. Ik beleef graag jullie dag mee vanaf het aankleden tot en met de eerste dans. Mijn standaard prijs voor een trouwfilm is €1950,- euro en daarvoor krijg je als volgt:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Ik kom de hele dag filmen*, van het aankleden tot en met de eerste dans
  • Binnen 2 weken na jullie bruiloft lever ik een trailer van +/- 1,5 minuut
  • Binnen 6 weken lever ik een trouwfilm van +/- 8 minuten lang
  • De films lever ik full HD aan op USB stick, voor net een beetje meer beleving
  • De prijs is inclusief reiskosten tot 100 kilometer vanaf Kampen en daarna 0,25 euro per kilometer

*De hele dag is maximaal 10 uur, extra uren zijn bij te boeken voor 125 euro per uur. 

Extra mogelijkheden

Er zijn ook extra mogelijkheden mogelijk zoals een same day edit of een second shooter. Vraag naar de mogelijkheden en laat gerust weten wat jullie wensen zijn!

Lieve woorden

We zijn héél tevreden over de trouwfilm die Melissa van Jippey heeft gemaakt voor ons huwelijk. Een goed staaltje professionaliteit in combinatie met een warme persoonlijkheid! Dat is Melissa! Het eindproduct mag er dan ook zeker wezen. Onze dag precies op de manier waarop wij dat graag wilden (incl. passende muziek, de juiste sfeer en details) in beeld gebracht. Een heel waardevol document voor later. We twijfelden of we wel een trouwvideo wilden en trouwfoto’s niet voldoende waren, maar als we geweten hadden dat de film zo mooi zou zijn... Zowel tijdens onze bruiloft als de voorbereidende gesprekken was Melissa ontzettend professioneel en flexibel. 

- M en G -

Lieve woorden

Melissa heeft een prachtige trouwvideo voor ons gemaakt. Ze was op korte tijd beschikbaar en bereid om helemaal naar het zuiden af te reizen. Ze neemt op een prettige manier regie waarbij ze rekening houdt met de sfeer en gezelligheid van de dag. Er was een goede samenwerking met onze fotograaf. Wij hadden niet door dat er constant gefilmd werd, waardoor het eindresultaat heel puur is. We zijn heel blij met de sfeer en feel die ze in de trouwfilm heeft weten te vangen.

- Bob en Daphne -

Lieve woorden

Fantastische trouwvideograaf! Ze heeft ons zo goed uit de nood weten te helpen op onze bruiloft en nu al een geweldig mooie trouwfilm weten te maken, met een heel mooi, professioneel sausje erover. Je beleeft alles gewoon opnieuw. Melissa is ontzettend lief en je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze is nooit opvallend aanwezig, wat zorgt voor de meest natuurlijke beelden die je kan wensen. Voor ons geen andere meer.

- Sascha en Steph -

Lieve woorden

Melissa van Jippey Media is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Ik heb een aantal keer het genoegen gehad met haar te hebben samengewerkt! Echt een cadeautje om mee samen te werken! Ze is enthousiast, denkt mee, stelt de bruid en bruidegom erg op hun gemak en ze is op een onopvallende manier aanwezig op jullie trouwdag. Alle belangrijke momenten die je als bruidspaar vastgelegd wilt hebben op de allermooiste dag van je leven “je trouwdag” legt ze vast met oog voor detail. 

- Marion de Waard Bridal Haar en Make-up -

Lieve woorden

Melissa wat lever jij pracht werk! Je bent oprecht en meedenkend. Maar ook reageer je snel op berichten en comuniceer je erg prettig. Of dit nou via de telefoon is of mail of whatsapp het is gewoon super! Nu je werk, het ziet er zoooo mooi uit! Wat is het een top film geworden van twee dagen filmen, één grandioze eind film maken. Hoe je de beelden en muziek hebt samengevoegd weten wij niet, maar we hebben hem al ruim 100 x bekeken! Ga zo door en we willen je nog steeds enorm bedanken!

- Hilde en Raymond -

Lieve woorden

Wat hebben wij een geluk gehad dat Melissa onze dag heeft vastgelegd. We hebben haar leren kennen tijdens een Styled wedding shoot. Het resultaat toen was al verbluffend. En aangezien wij zelf een paar maanden later gingen trouwen wilden we niet liever dat ze onze eigen echte dag ook vast zou leggen. Met als resultaat een super mooie trouwfilm waar de allerkleinste, mooiste, grappigste en intiemste momenten zijn opgenomen. Wij kunnen Melissa dan ook aan iedereen aanbevelen!

- Nikki en Ilona -

Lieve woorden

Melissa heeft onze bruiloft fan-tas-tisch samengevat in vijf minuten film. Wat een aanrader! Zo bijzonder om onze grote dag terug te kunnen kijken op bewegend beeld, geloften terug te horen en alle blije gezichten van vrienden en familie weer te zien. Al die kleine momentjes die wij op de dag zelf soms niet eens helemaal mee hebben gekregen. We zijn Melissa ontzettend dankbaar!

- Nico en Vicky -

Off

Contact opnemen