Business en Editorial

Brandingsshoot met Sylvia in IJmuiden
Fashionshoot in de Blokkerk

Boost your brand

Video is een krachtig middel om te laten zien wie je bent als ondernemer en waar je voor staat. Ik help jou graag om jouw verhaal te vertellen door toffe beelden en audio te combineren tot een pakkend geheel. We maken een krachtige brandfilm of fashionfilm die helemaal past bij je merk. 

De films die ik maak zijn net een beetje anders dan anders. Ik werk het liefst ongescript, dus leg graag spontane momenten vast. Zo komen we tot het mooiste resultaat.

 

De werkwijze

Samen gaan we aan de slag. We bepreken eerst in een kickoff call welk verhaal we willen overbrengen in de video en wat jouw merk anders maakt dan anderen. Ook denken we na over waar en hoe we de video op gaan nemen, zodat het helemaal bij jouw merk past. Aan de hand van de guide die ik je van tevoren stuur, kun je nadenken over de eventuele tekst voor de audio in de video. De tekst finetunen we tijdens de contentcall en vervolgens werk ik alles uit in het draaiboek.

Video's

Fashion campagne voor Abrazi

De duurzame en authentieke sieraden van Abrazi worden ontworpen in Nederland en handgemaakt in Italië. Voor de lancering van de nieuwe Era Collectie, mocht ik de videocampagne verzorgen bestaande uit 10 video's. Een fijne samenwerking met een tof resultaat!

Brandingsshoot Atelier Mahara

Vanaf het eerste contact met Poja van Atelier Mahara, was er een klik. Zoals Poja voor de opnamedag zei: “Het is heel gek, maar heb het gevoel alsof ik je al langer ken..”. En zo voelde dat voor mij ook. Hoe bijzonder! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat we een enorm fijne opnamedag hebben gehad voor haar brandfilm. Alles klopte. De locatie, hoe haar producten uitkwamen in de omgeving en hoe goed het allemaal bij elkaar paste. 

Level-up Wedding Education

Myrthe van Myrthe Regelt Het heeft tijdens Corona haar nieuwe bedrijf Level-up Wedding Education opgezet, waarbij ze verschillende ondernemers een handje helpt in de weddingbranche. Zo organiseerde ze onder andere deze toffe workshop en vroeg ze mij om er een toffe aftermovie van te maken. 

Campagneshoot Franky Amsterdam

Dit was tof! Met een top team hebben we de nieuwe collectie van het populaire sieradenmerk Franky Amsterdam vastgelegd. Hierbij een korte Behind the Scenes video, klik hier voor één van de campagnevideo's. 

Prijs

De kosten voor een brandfilm of fashionfilm beginnen vanaf 675 euro. Wat je hier voor krijgt is als volgt:

  • Kick-off call, contentcall, guide en draaiboek
  • We gaan ongeveer 2 uur filmen op een besproken locatie 
  • De video ontvang je binnen 3 weken na opname via Vimeo
  • De video duurt ongeveer 1 minuut
  • De prijs is exclusief reiskosten van 0,19 euro per kilometer

Ik maak ook aftermovies van evenementen, product of promotievideo's, behind the scenes video's, of video's voor cursussen/workshops. Mijn uurprijs hiervoor begint vanaf 75 euro. Wil je hier meer over weten of wil je graag een prijs op maat ontvangen? Vul het contactformulier in of bel, dan zorg ik dat jij zo snel mogelijk een prijs ontvangt!

Lieve woorden

Melissa van Jippey Media heeft een onwijs toffe ondernemersvideo voor mij gemaakt. De video past precies bij wie ik ben en hoe ik mijn bedrijf wil presenteren, perfect dus! Melissa is een prettig persoon om mee te werken, denkt graag mee en streeft naar een mooi eindresultaat. Een aanrader!

- Trix van KenT Fotografie - 

Lieve woorden

Melissa was in onze samenwerkingen uiterst professioneel en pakt alles altijd aan met een glimlach. Ze maakt prachtige foto's en schitterende video's, ik heb niks dan moois uit haar handen zien komen. Zeer creatief en meedenkend, maar vooral ook goed geordend. Absolute aanrader!

- Jan Martien Dekker -

Lieve woorden

Melissa van Jippey Media is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Ik heb een aantal keer het genoegen gehad met haar te hebben samengewerkt! Echt een cadeautje om mee samen te werken!

- Marion de Waard -

Off

Contact opnemen