Informatie

Getrouwd stel

Achter de camera staat...

Melissa, gezellig en gek in positieve zin! Geboren in 1998 en woonachtig in het prachtige historische Kampen samen met mijn vriend en mijn kat, Puk. Ruim zes jaar geleden is mijn passie voor fotografie ontstaan. Keer op keer moesten vrienden en familie model staan. Vanuit mijn interesse voor fotografie en mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn grote passie voor videografie ontstaan. Sinds 2019 ben ik mijn diensten gaan aanbieden onder de naam Jippey, wat ik met ontzettend veel plezier doe. Mijn foto's en films zijn puur, spontaan en romantisch. Het liefst film en fotograaf ik met natuurlijk licht. 

Naast Jippey, werk ik 1 dag in de week bij één van de beste trouwvideograaf van Nederland (vind ik), Lauri van Agapé Stories en werk ik part-time in loondienst bij videoproductiebedrijf Café Noir als producer. Door de vrijheid die ik daar krijg, kan ik Jippey en mijn baan in loondienst goed combineren! Ohja, als het een keertje voorkomt dat ik niet aan het filmen of fotograferen ben, ben ik aan het zingen of lezen! Daar krijg ik enorm veel energie van. 

 

Melissa Janssen
Foto door: KenT Fotografie

Mijn werkwijze

Trouwfilm

Mag ik je trouwvideo maken? Dan kom ik graag vrijblijvend langs om gezellig kennis met jullie te maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken rustig samen jullie wensen en ik denk uiteraard ook graag met jullie mee! Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Ook hou ik altijd zoveel mogelijk rekening met de fotograaf.


Liefde, zwangerschap of ondernemers

Wil je graag een zwangerschapsshoot, loveshoot of ondernemershoot doen? Dan bespreken we van tevoren je wensen via mail of telefoon. Ik vind het belangrijk als je je lekker op je gemak voelt. Zo krijgen we samen de mooiste beelden. Daarom gaan we tijdens de shoot niet poseren maar lekker kletsen en laat ik je kleine, leuke opdrachten uitvoeren. Zo krijgen we de spontaanste beelden en hebben we ook nog eens een gezellige middag!

Melissa Janssen
Foto door: KenT Fotografie

Prijzen

Trouwfilm

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is de prijs voor een trouwfilm op aanvraag! Ik bepreek graag eerst jullie wensen en stuur aan de hand van jullie wensen een passende prijs. Omdat ik graag jullie héle verhaal vertel, werk ik niet met pakketten met een aantal uren. Ik beleef graag jullie dag mee vanaf het aankleden tot en met de eerste dans. Ik lever na jullie mooiste dag binnen 2 weken een trailer van ongeveer 2 minuten en binnen 6 weken een cinematische trouwfilm van ongeveer 15 minuten lang. Deze lever ik full HD aan op USB stick, voor net een beetje meer beleving! De prijs voor een trouwfilm begint vanaf 1100 euro exclusief reiskosten. Omdat ieders budget en wensen anders kunnen zijn dan anderen, klets ik er graag met jullie over!

Wil je mij graag met een fotograaf boeken voor je bruiloft? Ook dat is mogelijk (en ook nog eens voordeliger)! Ik werk veel samen met Norah van Norah fotografie of Monique van Bruiloftsverhalen. Het voordeel van het boeken van mij samen met een fotograaf is dat we goed kunnen samenwerken, echt een team zijn en daardoor goed op elkaar kunnen inspelen. Dit is vaak ook terug te zien in het eindresultaat!

Liefde, zwangerschap of ondernemers

De kosten voor een loveshoot, zwangerschapshoot of ondernemershoot zijn €125 euro excl. reiskosten. We gaan dan ongeveer 1 uur filmen of foto's maken op een locatie die we samen bespreken. Een combi van zowel foto's en video is ook mogelijk. Deze sessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost €175 euro excl. reiskosten. De video en/of foto's ontvang je binnen uiterlijk drie weken na opname via WeTransfer. Ik heb geen maximum aan het aantal foto's die ik stuur, omdat ik graag alle mooie foto's met jullie deel. De video duurt maximaal 2,5 minuten.