Informatie

Getrouwd liefdes koppel

Achter de camera staat...

Melissa! Geboren in 1998 en woonachtig in het prachtige historische Kampen samen met mijn vriend en mijn kat, Puk. Ruim vijf jaar geleden is mijn passie voor fotografie ontstaan. Ik kocht een oude spiegelreflexcamera waarmee ik experimenteerde. Mijn vriendinnen, familie en mijn hond waren de klos. Keer op keer moesten ze model voor mij staan. Vanuit mijn interesse voor fotografie en mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn passie voor videografie ontstaan. Het spelen met (bewegend) beeld en het vastleggen van de mooiste momenten, vind ik het allerleukste om te doen! Ik heb de overstap gemaakt naar een prachtige systeemcamera (Panasonic Lumix GH5) die ik overal mee naartoe sleep. Sinds 2019 ben ik mijn diensten gaan aanbieden onder de naam Jippey. 

Naast Jippey, werk ik in loondienst bij een videoproductie bedrijf als producer. Door de vrijheid die ik daar krijg, kan ik Jippey en mijn baan in loondienst goed combineren! Ohja, als het een keertje voorkomt dat ik niet aan het filmen of fotograferen ben, ben ik aan het zingen, ontwerpen of tekenen. 

Mijn werkwijze

Trouwfilm
Mag ik je trouwvideo maken? Dan kom ik vrijblijvend graag langs om gezellig kennis met jullie te maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken rustig samen jullie wensen en ik denk uiteraard ook graag met jullie mee! Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Ook hou ik altijd zoveel mogelijk rekening met de fotograaf.


Loveshoot, zwangerschapsshoot of newbornshoot
Wil je graag een zwangerschapsshoot, loveshoot of newbornshoot doen? Ook dan bespreken we van tevoren jullie wensen. Dit kan ook via de telefoon. Ik vind het wel belangrijk als jullie je lekker op jullie gemak voelen. Zo krijgen we samen de mooiste beelden. Daarom gaan we tijdens de shoot niet poseren maar lekker kletsen en laat ik jullie kleine, leuke opdrachten uitvoeren. Zo krijgen we de spontaanste beelden!

Foto's door Isis Sturtewagen

Prijzen

Trouwfilm
Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is de prijs voor een trouwfilm aanvraag! Ik bepreek graag eerst jullie wensen en stuur aan de hand van jullie wensen een passende prijs. Ik kan wel verklappen dat de prijs begint vanaf 875 euro! Hierbij ontvangen jullie een cinematische trouwfilm van maximaal 15 minuten. Ik lever de trouwfilm aan in full HD op USB stick. Extra opties zijn bijvoorbeeld een teaser (trailer van max. 2 minuten) van de film, Same Day Edit, een gehele opname van de ceremonie of het filmen van een bruiloft in het buitenland. Let op: omdat ik kwaliteit wil leveren neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Voor 2020 ben ik -zo goed als- vol geboekt.

Wil je mij graag met een fotograaf boeken voor je bruiloft? Ook dat is mogelijk (en ook nog eens voordeliger)! Ik werk veel samen met Norah van Norah fotografie of Monique van Bruiloftsverhalen. Het voordeel van het boeken van mij samen met een fotograaf is dat we goed kunnen samenwerken, echt een team zijn en daardoor goed op elkaar kunnen inspelen. Dit is vaak ook terug te zien in het eindresultaat!

Loveshoot, zwangerschapsshoot of newbornshoot
De kosten voor een loveshoot, zwangerschapshoot of newbornshoot zijn €125 euro excl. reiskosten (foto of video). We gaan dan ongeveer 1 uur filmen of foto's maken op een locatie die we samen bespreken. Een combi van zowel foto's en video is ook mogelijk. Deze sessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost €175 euro excl. reiskosten. De video en/of foto's ontvang je binnen vier weken na opname via WeTransfer. Ik heb geen maximum aan het aantal foto's die ik stuur, omdat ik graag alle mooie foto's met jullie deel. De video duurt maximaal 2,5 minuten.