Lifestyle

Stel in Noordwijk
Loveshoot in Amsterdam

Liefde, baby's, buikjes

Het alledaagse leven lijkt zo gewoon. Het vliegt aan je voorbij. Juist daarom is het zo enorm belangrijk om bij bijzondere momenten stil te staan. Of het nou jullie verliefdheid of gezin is, een zwangerschap of een verloving.

Ik leg deze momenten graag voor jullie vast op foto en/of film en vertel graag jullie verhaal op een spontane en ongedwongen manier. Ik zorg ervoor dat je de camera even helemaal vergeet en laat jullie lekker met elkaar bezig zijn! Dat levert de meest spontane foto's en/of film op. Zodat jullie stil kunnen staan bij deze momenten, ze koesteren en nooit meer vergeten.

Werkwijze

Willen jullie graag een zwangerschapsshoot, verlovingsshoot of zwangerschapsshoot doen? Dan bespreken we van tevoren jullie wensen via mail of telefoon. Voor de shoot maak ik een moodboard die ik met jullie deel. Ik vind het belangrijk als jullie je lekker op je gemak voelen tijdens de fotoshoot of videoshoot. Zo krijgen we samen de mooiste beelden. Daarom gaan we tijdens de shoot niet poseren maar lekker kletsen en laat ik jullie kleine, leuke opdrachten uitvoeren. Zo krijgen we de spontaanste beelden en hebben we ook nog eens een gezellige middag!

Video's

Save the Date shoot

Save the date shoots; een originele manier om aan je gasten bekend te maken wanneer jullie gaan trouwen. In Engeland en Amerika is het echt al een ding en ik vind het zo tof dat ik het hier ook wil introduceren. Dit is het verhaal van de lieve Sven en Ramona. We vaarden door Amsterdam om alle plekken die bijzonder voor ze zijn langs te gaan!

Lazy sunday morning

Ik wilde Richard en Lisanne in beeld brengen in een ‘sunday morning vibe’. Intiem, liefdevol en speels en dat ook terug laten komen in de beelden en bewegingen. Samen wakker worden, pancakes bakken en dansen op de mooiste muziek. 

 

Prijs

Wil je een lifestyleshoot boeken? Super leuk! We bespreken samen een locatie en gaan dan de mooiste foto's of video maken! De kosten voor een fotoshoot gaan vanaf €175 euro en een videoshoot €325 euro. Wat je hier voor krijgt is als volgt:

  • We gaan ongeveer 1,5 uur filmen en/of foto's maken 
  • De video en/of foto's ontvang je binnen 3 weken na opname via WeTransfer
  • De foto's en/of video worden professioneel nabewerkt 
  • Je ontvangt ongeveer 30 foto's in hoge resolutie en zonder watermerk en/of een video van maximaal 2 minuten in full HD
  • Bij een fotoshoot ontvang je een mini foto album van de mooiste foto's
  • De prijs is inclusief reiskosten tot 100 km vanaf kampen (daarna 0,19 euro per kilometer)

Extra mogelijkheden
Een combi van zowel foto's en video is ook mogelijk. Deze sessie duurt dan 2 uur en kost €495 euro incl. reiskosten 100 km vanaf Kampen. Laat gerust weten wat jullie wensen zijn!

Lieve woorden

Afgelopen weekend een fotoshoot gehad. Normaal word ik altijd een beetje ongemakkelijk en verlegen voor de camera. Maar Melissa bedenkt ontzettend leuke dingen zodat je echt veel lol hebt. Je voelt je daardoor op je gemak en hebt het ontzettend gezellig tijdens de shoot. Ga vooral zo door meis, je kunt het zo goed!

- Josca en Jeroen -

Lieve woorden

Melissa heeft foto's van ons gemaakt. Het was echt super leuk en gezellig! Melissa heeft veel leuke ideeën en ze zorgt ervoor dat je de camera vergeet. Dat levert hele spontane foto's op! Kortom, Melissa is echt een aanrader als je mooie en spontane foto's wil!

- Roelfina en Tom -

Lieve woorden

Het was een hele leuke, gezellige middag. We voelen ons normaal altijd wat ongemakkelijk als er foto's van ons gemaakt worden maar bij Melissa hadden wij dat niet. We voelden ons gelijk op ons gemak. Ze nam alle tijd en vond steeds weer andere leuke plekjes. De foto's zijn heel mooi geworden. Alleen maar leuke reacties gehad. We zijn super tevreden. Melissa veel succes verder. Je bent een kanjer.

- Wietje en Jan Lucas - 

Lieve woorden

Een shoot waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelde. Met 2 kleine kinderen is het altijd afwachten hoe het gaat verlopen, maar Melissa was super rustig & lief! Je had echt het gevoel dat je gewoon je ding deed zonder dat ze er was en daaruit kwamen prachtige beelden. Enorm blij mee!

- Roy en Kim -

Lieve woorden

Melissa is echt een topper! Wij hebben al meerdere shoots gedaan en ze heeft de bruiloft van mijn moeder vastgelegd. Elke keer zijn we weer verrast door de mooie foto's die ze weet te maken. Ze heeft humor, is creatief en denkt met je mee! Een echte aanrader als je een top fotograaf zoekt!

- Lisette -

Off

Contact opnemen