Over mij

Bruidspaar op de bank

Achter de camera staat...

Melissa, gezellig en gek in positieve zin! Geboren in 1998 en woonachtig in het prachtige historische Kampen samen met mijn verloofde en mijn kat, Puk. Vanuit mijn enthousiasme voor fotografie en vanuit mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn grote passie voor videografie ontstaan. Sindsdien ben ik niet meer achter de camera weg te slepen, want ik geniet er enorm van om verhalen vast te leggen. 

Naast dat ik altijd onwijs enthousiast kan zijn over mijn vak, vaak vrolijk ben en soms van die knettergekke buien heb, ben ik heel gevoelig. Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen. Ik ben altijd al een beetje anders geweest en daar ben ik inmiddels trots op. Mensen ervaren mij als een gezellig, enthousiast en sociaal persoon, die ze er graag bij hebben op de dag van hun leven. Wat een mooi compliment he!

Bijkletsen?
Melissa

Mijn stijl

Mijn foto's en films zijn puur, spontaan en artistiek. Ik hou niet van 'standaard' en zoek graag naar dat 'net even een beetje meer'. Het liefst film en fotograaf ik met natuurlijk licht en leg ik het moment vast zoals het is, zonder teveel geposeer. Daarnaast vind ik storytelling ontzettend belangrijk. Ik wil de kijker raken, een bepaald gevoel opwekken en een sfeer neerzetten. Daarom werk ik in mijn films bijvoorbeeld veel met audio. 

  • Mijn droom is om verhalen over de hele wereld vast te leggen op film en foto
  • Ik hou van lekker eten, vooral als het Italiaans of Mexicaans is Ik kan lachen en huilen tegelijk (ja echt waar)
  • Perfectionistisch is een woord dat voor mij is bedacht
  • Ik doe aan acrogym, twee keer twee uur in de week
  • Ben een echte Drent, geboren en getogen
  • In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker creatief bezig te zijn
Als ik ergens voor ga doe ik dat voor 100%
Ik

Interesse?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Neem dan gerust contact met mij op!

Neem contact op