Verhalen

Verhalen

Het leven zit vol verhalen. Verhalen die je raken of die je altijd bij blijven. Ik vertel hier mijn verhalen om jou te inspireren. 

Autumn Styled Shoot

Op 18 oktober hebben we met een team een mooie vintage herfst styled shoot gehouden, georganiseerd door Trix van KenT Fotografie. De shoot was ontzettend goed geregeld en ondanks dat we wat pech hadden met het weer, hebben we tussen de regenbuien door een prachtige shoot neergezet.

Bruiloft Gerard en Bertine

13 september was de grote dag voor Gerard en Bertine! Dat betekende voor mij eindelijk een thuiswedstrijd. Ze trouwden namelijk in Kampen! Ik mocht de dag vastleggen op film en deze dag samenwerken met fotograaf Linda van Day of My Life.

Country Styled Shoot

Toen ik het oproepje van Maurice van Unique Wedding zag, was ik meteen enthousiast. Hij organiseerde een styled country gay wedding shoot. En ik mocht mee doen als videograaf! Op 16 juli kwamen we met het team bij elkaar. De shoot vond plaats bij de Foyer Riant in beekbergen.

Bruiloft E & GJ

Normaal ben ik alleen als videograaf aanwezig op bruiloften, maar dit prachtige stel, welke kennissen zijn van mij, wilde graag de foto’s door mij laten maken. Zo mocht ik aanwezig zijn op hun prachtige bruiloft. De ceremonie vond plaats op een boot, hoe vet! In dit verhaal licht ik graag wat momenten uit, want beelden zeggen soms meer dan woorden.

Bruiloft Roos en Emiel

Als je al veel bruiloften heb gezien, ben je niet zo gauw meer onder de indruk. Dacht ik. Want toen ik de bruiloft van Roos en Emiel mocht vastleggen op film was ik écht wel onder de indruk. Dit was een bruiloft die ik zelf had kunnen organiseren. Alles was perfect en de sfeer was geweldig.

Bruiloft Anne en Esmé

Dat je ouder wordt, merk je vaak pas aan de mensen om je heen. Vrijdag 28 juni is mijn vriendin in het huwelijksbootje gestapt met haar man. Ik mocht er de hele dag bij zijn om te fotograferen en een trouwfilm te maken. Toch wel heel bijzonder om dat te mogen doen op de bruiloft van je eigen vriendin. 

Styled Shoot Groningen

Met een stralende zon, lekker temperatuurtje en een prachtige cabrio kever zijn we met het lieve stel Kaylee en Justin wezen shooten. We begonnen de dag met de visagie van het model bij Margot Stoel. Met een prachtige natural look is Leonie de trouwjurk van A La Eve ingestapt. Het was nog even spannend, maar hij paste perfect!

Newbornshoot Tess

Zaterdag 11 mei heb ik de prachtige Mamablogger Suus en haar lieve dochter Tess vast mogen leggen op video in opdracht van Mijn Geboorteboek. Mijn Geboorteboek is een digitaal geboorteboek waarin je alles van je kleine kan vastleggen. Van foto’s en video’s tot geluidsfragmenten en herinneringen.

Bruiloft Stephan en Kim

17 mei was het de grote dat voor Kim en Stephan; ze gaan trouwen! Ik mocht deze dag mee als second shooter en videograaf met Norah Fotografie. Wat was ik zenuwachtig! Maar wat hebben we genoten van deze prachtige bruiloft, van het geweldige bruidspaar en de perfect georganiseerde dag waarin we als familie werden opgenomen!

Styled Wedding Baarn

Dinsdag 30 mei ben ik met mijn kleine Ford Ka’tje naar Baarn gereden, omdat ik weer een toffe shoot mocht filmen (en natuurlijk ook stiekem weer wat foto’s gemaakt). Dit keer een shoot zonder teveel poespas. Gewoon gebruik maken van de prachtige omgeving en de mooie stellen.