Bruiloft Stephan en Kim

Created on 29 mei 2019
Bruiloft Stephan en Kim

17 mei was het de grote dag voor Kim en Stephan; ze gaan trouwen! Ik mocht deze dag mee als second shooter en videograaf met Norah Fotografie. Wat was ik zenuwachtig! De bruidegom startte de dag door lekker te ontbijten met zijn familie. De zenuwen trokken al wat weg bij de ontspannen en gezellige sfeer die er hing bij het aankleden van de bruidegom. Na het aankleden was het tijd om de auto ook weddingproof te maken om vervolgens de bruid (die een paar deuren verder was) op de halen. Dat blijft een prachtig moment en wat zagen ze er prachtig uit!

Na de eerste ontmoeting zijn we naar De Tamboer, een theater, in Hoogeveen gereden. Hier hebben we een hele toffe shoot gehad. Daarna zijn we naar het bos gereden om nog meer prachtige foto’s en shots te maken. Het was ook ontzettend gezellig, wat zijn Stephan en Kim een prachtig stel!

Toen was het tijd voor de ceremonie, het eten en het feest. Wat vond ik het spannend! Maar wat hebben we genoten van deze prachtige bruiloft, van het geweldige bruidspaar en de perfect georganiseerde dag waarin we als familie werden opgenomen! Ik heb ontzettend veel geleerd en had met niemand liever dan met Norah mee willen lopen. De video is in de maak, maar deze foto’s wilde ik toch graag alvast met jullie delen.