Bruiloft Gerard en Bertine

Created on 05 jan 2020
Bruiloft

13 september was de grote dag voor Gerard en Bertine! Dat betekende voor mij eindelijk een thuiswedstrijd. Ze trouwden namelijk in Kampen! Ik mocht de dag vastleggen op film en deze dag samenwerken met fotograaf Linda van Day of My Life. Ik had nooit eerder samengewerkt met Linda, maar wat was het fijn en gezellig! Zeker voor herhaling vatbaar! 

We begonnen de dag bij Gerard. Terwijl hij zich klaar maakte voor de grote dag, werd de mooiste koe van stal alvast gewassen voor de fotoshoot. Vervolgens zijn we vetrokken naar Bertine, die zich klaarmaakte in het mooie huis van haar ouders. De tuin met steiger was een perfecte plek voor de first look!

De rest van de dag liep ontzettend gesmeerd en ontspannen. We hebben foto's gemaakt in Molencaten bij Hattem, waarna de ceremonie plaatsvond in het oude gemeentehuis van Kampen en de kerkdienst in IJsselmuiden. Gerard en Bertine sloten de dag af met een diner en spetterend feest in het weiland van het huis waar ze na hun bruiloft zijn gaan samenwonen. Al met al een ontzettend mooie dag!