Autumn Styled Shoot

Created on 05 jan 2020
Trouwfilm

Op 18 oktober hebben we met een team een mooie vintage herfst styled shoot gehouden, georganiseerd door Trix van KenT Fotografie. De shoot was ontzettend goed geregeld en ondanks dat we wat pech hadden met het weer, hebben we tussen de regenbuien door een prachtige shoot neergezet.

Milenka en Jason mochten deze dag schitteren voor de camera. Het haar en de make-up werd verzorgd door Jayne Meyer. Milenka droeg een prachtige originele bruidsjurk gemaakt door Bruidscouture Isheline. De schoenen, sluier en de ringen van Tessa Reijmers maakten het plaatje af! 

Bekijk hier de publicatie van de shoot

Het eerste decor voor de shoot was de mooie Volkswagen bus van Vintage Camper Life. De prachtige bloemenslinger in de ruit, gemaakt door Bloomed, zorgde ervoor dat het een mooi geheel werd. Ook de corsage van de bruid, het boeket en de decorbloemen zijn gemaakt door Bloomed, wat ze fantastisch heeft gedaan!

Het tweede decor, een backdrop van hout, gedecoreerd met herfstbloemen en omringd door lantaarns zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Persida van Weddingfruits heeft hierbij haar expertise op gebied van styling goed laten zien! De bank heeft ze van ByDorine geleend en de overige meubeltjes heeft ze van Brisked. De tafelstyling werd afgemaakt door de prachtige stationary van Salome van SAEVDK

 

We sloten de dag af met het fotograferen en filmen van de prachtige sweettable, gemaakt door Cheffi's Pastries. Hierbij kreeg Jason nog even een cupcake in zijn neus. Wat hebben we gelachen! 

Bovenstaande foto's heb ik zelf gemaakt, maar ik was natuurlijk uiteindelijk mee voor het maken van een video. Ik ben erg blij met het resultaat!