Styled Wedding Baarn

Created on 05 mei 2019
Styled Wedding Baarn

Styled Wedding Baarn

Dinsdag 30 mei ben ik met mijn kleine Ford Ka’tje naar Baarn gereden, omdat ik weer een toffe shoot mocht filmen (en natuurlijk ook stiekem weer wat foto’s gemaakt). Dit keer een shoot zonder teveel poespas. Gewoon gebruik maken van de prachtige omgeving en de mooie stellen. We verzamelden bij het huis van fotografe Nicole Rijkers, waar Chantal van Beyoutiful het haar en de make-up van de modellen verzorgde. De sfeer was lekker ontspannen en gezellig.

Bekijk hier de publicatie van de shoot

Na de visagie zijn we naar de bijzondere locatie gereden; de Wintertuin Experience in Baarn. Wintertuin Experience is een honderd jaar oude botanische kas in het Cantonspark. We hadden de locatie afgehuurd voor een uur en hadden daarbij geluk. De officiële opening van de Wintertuin Experience vond namelijk op woensdag plaats, de dag erna. We hadden nu dus nog alle ruimte en mogelijkheden om toffe shots te maken. Karrie van Bloemenmelodie had prachtige bruidsboeketten en corsages verzorgd.

De stellen waren voor de camera lekker enthousiast en spontaan, wat zorgde voor leuke beelden. Na een lekkere lunch zijn we het park ingegaan om mooie foto’s en video’s te maken. Ook hier zijn fantastische beelden uit gekomen. Hieronder kun je de video's bekijken.