Styled Wedding Echten

Created on 05 mei 2019
Styled wedding Echten

Samen met Monique Stoel van Bruiloftsverhalen hebben we een toffe styled wedding shoot georganiseerd: Vintage With A Touch Of Pink. Na weken van voorbereiding was het zover: op woensdag 24 april kwamen we met het hele team bij elkaar! 

Om 09:00 uur in de morgen verzamelden we bij visagiste en haarstyliste Sanne van Studio Sanne Beauty + Hair.  We bespraken de dag en zijn toen lekker aan de slag gegaan met het verzorgen van het haar en de make-up van de modellen. Samen met fotografen Monique van BruiloftsverhalenMarloes van der Linde en videograaf Steven van Saga Video ben ik na de briefing naar onze eerste locatie vertrokken: Tea Time in Echten. Hier hebben we samen met styliste Merle , bloemiste Sharon en taartenbakster Wilma aan de slag gegaan met de tafelstyling. De dames hebben er prachtig werk van gemaakt en alles was op en top geregeld. De stationairy van Marloes van der Linde maakte het helemaal af! 

Bekijk hier de publicatie van deze shoot!

Nadat de modellen en Sanne gearriveerd waren, hebben we lekker uitgebreid geluncht. Tea Time verzorgde de gehele lunch en het was heerlijk! Na de lunch hebben de modellen hun jurk aangetrokken. De jurken waren prachtig en werden geleverd door Eline van Het Witte Huys in de Wijk. Na de jurken was het tijd om de sieraden om te doen en niet te vergeten: de ringen! Deze werden geleverd door Vintage Sieraden. Vervolgens konden we lekker aan de slag gaan! We zijn in tweetallen gaan shooten, zodat er voldoende ruimte en tijd was om van alles uit te proberen. 

Het stel, Mark en Daphne waren geweldig voor de camera. Ze waren zó verliefd, dat was aan alles te merken. De sfeer was heel ontspannen en ondanks dat ze het in het begin spannend vonden, was daar al gauw weinig van te merken.

 

Ook het model Manon was super voor de camera. Manon is beeldschoon en weet dat op een mooie manier over te brengen op camera. Dat ze het vaker gedaan heeft, was aan alles te merken. Wat een topper! Haar video zie je hieronder.

Nadat we al talloze SD kaartjes vol hadden geschoten bij deze prachtige locatie, vertrokken we naar het Echtenerzand. Dit is een bos met een open zandvlakte, wat de setting perfect maakte voor een ceremonie. Trouwambtenaar Sandra van Het Ja-Woord had een prachtige ceremonie voorbereid. Ook vond er een heuse zandceremonie plaats. Erg bijzonder om mee te maken. Een ceremonie is natuurlijk niet compleet zonder live-muziek. Daarom was Nathalie van Muziek op Jullie Dag aanwezig om een prachtig lied te zingen terwijl ze zichzelf begeleidde op de piano. 

Na de ceremonie is het grootste deel van het team naar huis gegaan. De fotografen, videografen en modellen bleven. We zijn heerlijk losgegaan met vrij werk. Wat een genot! Even ontspannen na een lange, intensieve maar geweldige dag!