Styled Wedding Noordwijk

Created on 05 mei 2019
Bloemen

24 februari 2019 kwamen we met een super tof team bij elkaar in Noordwijk voor een styled wedding shoot met het thema Bohemian. Weken van voorbereiding resulteerde in een ontzettend geslaagde dag met leveranciers en modellen vanuit het hele land. Sommigen staan pas net in de startblokken van het ondernemen, terwijl anderen al een aantal jaar in bedrijf zijn. Dit maakte het team ontzettend divers en gezellig. Ik heb de dag mogen vastleggen op film, maar heb ook een paar foto's gemaakt!

Om 10 uur verzamelden we in het appartement van fotografe By Laura Isabelle, een van de fotografen. Sanne van Studio Sanne Beauty Beauty + Hair, begon hier met het opmaken van de modellen. Ondertussen kregen we een berichtje van onze styliste, dat ze door autopech helaas niet de mogelijkheid om te komen. We moesten toen heel snel wat anders regelen en na een belletje heeft bloemiste Florals by Melanie alles uit de schuur getrokken om alsnog een toffe styling te verzorgen. En ook dat bleek ze geweldig goed te kunnen. 

Terwijl de modellen nog in de visagie en haarstyling zaten, begonnen Melanie, ik en fotografe Monique van Bruiloftsverhalen om met het klaarzetten van de setting bij de locatie Como&Co. We hadden hier een picknicktafel aan het water toegewezen gekregen die ontzettend goed bij ons concept paste. Melanie heeft uiteindelijk een prachtige setting neergezet en schitterende bloemstukken verzorgd waar we ontzettend blij mee waren. De bruidstaart van Brownies and Downies uit Hoogeveen pronkte midden op tafel en de styling werd afgemaakt met de mooie stationary van Rui Jun Luong

 

Toen de modellen, haarstyliste en visagiste Sanne en fotografen Laura en Joyce ook arriveerden hebben we eerst met z’n allen lekker geluncht en vervolgens zijn we begonnen met de shoot. We hadden een prachtig pasgetrouwd stel, Harm en Elzewieke, die werden gefotografeerd en gefilmd. Ze waren heel makkelijk en fijn voor de camera en de liefde tussen Harm en Elzewieke was ook echt terug te zien in de foto’s en video’s. Het andere model, Maartje van Gezonde Receptjes, droeg een prachtige jurk van bruidsboetiek A La Eve uit Hoogeveen. Ook zij was een echte topper voor de camera, alsof ze het elke dag doet. 

Na een geslaagde middag filmen en fotograferen bij Como&Co zijn we naar het bos gereden. De zon stond inmiddels mooi laag en scheen tussen de bomen door. Dit zorgde voor heel veel prachtige foto’s. Vervolgens zijn we naar de strand gereden, waar we de dag afsloten met een prachtige sessie bij zonsondergang. 

Het was een dag met een heel gezelligheid en plezier. Wat is het leuk om op deze manier mensen uit het vak te ontmoeten en samen met elkaar je portfolio een boost te geven!