Country Styled Shoot

Created on 05 jan 2020
Country Styled Shoot

Toen ik het oproepje van Maurice van Unique Wedding zag, was ik meteen enthousiast. Hij organiseerde een styled country gay wedding shoot. En ik legde dit vast op film!

Op 16 juli kwamen we met het team bij elkaar. De shoot vond plaats bij de Foyer Riant in beekbergen. Ze hebben daar een prachtige jachthut naast een dierenweide, wat perfect aansloot bij de country stijl van de shoot. Terwijl de modellen Jeffrey en Jurry en alle aanwezige gasten in de make-up werden gezet door Marion de Waard, gingen fotograaf Myrthe van YourMoments en ik alvast aan de slag om toffe beelden te maken van de omgeving, styling en trouwringen van Rings of Love. Het was ontzettend leuk om te zien hoe alles samenkwam bij de styling van de shoot. Alle zoetigheden en taarten van Cake Queen, de styling van DROOM Wedding, de lichtletters van De Vriendelijke DJ's en bloemen van De Bruidsbloemist maakten het decor van de shoot tot een prachtig geheel.

Bekijk hier de publicatie van de shoot

De shoot was ingedeeld in meerdere onderdelen. We begonnen met het aantrekken van de toffe trouwpakken van Valkengoed Wedding Fashion en de aankleding met mooie sieraden van DRKS. Vervolgens hebben we de mannen gefotografeerd, met aansluitend een prachtige ceremonie. Doordat we een echte trouwambtenaar, Babs Benny, bij de ceremonie hadden, leek het net een echte trouwceremonie. De heren werden naar het altaar gebracht, terwijl 2Fine hun nieuwe single speelden. 

Vervolgens hebben we de mooie gestylde tafel gefotografeerd en gefilmd, het kampvuur, de stationary die gemaakt is door Silverlining en de trouwbedankjes van Thankz. We sloten de ontzettend gezellige dag af door heerlijk te eten bij Van der Valk!

Thuis ben ik aan de slag gegaan met de video! Ook heb ik deze foto's gemaakt tussendoor en bewerkt. Ik ben erg blij met het eindresultaat. De muziek van 2Fine heb ik gebruikt onder de video.